呢度嘅炸雞放題全部細細碟一件,等你可以試多幾款唔見味😆😆除咗$128/位嘅炸雞放題之外,每位加$20就可以揀埋焗雞、小食、Pizza放題😍😍呢度嘅炸雞個皮好脆,一啲臭油味都無。我平時唔系好食炸野,但呢個都令我想繼續叫😝😝如果想減少邪惡度可以試焗雞,雖然都系脆皮,但系皮無咁厚。我推薦嘅款:檸檬柚子炸雞🍋🍋:柚子蜜嘅香甜同濕潤,襯上炸雞嘅香脆,令人垂涎欲滴。大阪燒炸雞:呢個系剛剛出嘅新味,食完嘅時候職員(老闆?)仲嚟問我地意見🥘🥘我都幾鍾意食大阪燒,估唔到大阪燒個醬同木魚絲去咗個雞度咁夾,又唔會蓋咗個炸雞香😍😍另外,pizza細細件,止到癮之餘又唔會霸住個胃🍕🍕仲有啲植物類嘅小食等我補充翻啲纖維,同埋refresh下個口,等唔好咁油食下一款。我推薦嘅款:牛油炒雜菌🍄🍄:牛油蒜香好足,炒得入味一啲都唔馬虎,完全系想一食再食😝😝

我推薦嘅款:

我推薦嘅款: