2023-07-01 329 瀏覽
📍 鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (佐敦)佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓朋友係英國返嚟,梗係要約埋聚一聚,吹吓水‼️‼️💖之但係朋友係素食,諗緊邊度坐得耐又舒服又有得食素,就諗起打邊爐!咁朋友可以淨係食素,我又可以照食內😍 鍋霸就岩晒啦😍 鍋霸無限時任飲任食真係好正☺️呢度最正係唔會有人會催你last order同催你走,同朋友可以慢慢坐慢慢傾偈!職員好有禮貌,食物份量足又會出齊,同食物質素仲非常之高,特別係喲牛超高質素!環境都好舒服,夏天最緊要可以涼住冷氣打邊爐🤭🤭👉 Prime Grade美國安格斯牛頸脊套餐,7:30pm前離座💰$327 (加一服務費)😋😋😋😋.5/5🔺叫咗兩個鴛鴦素湯底,蕃茄濃湯豆腐雜菌涮涮鍋同養生姬松茸雜菌涮涮鍋。兩個湯底都非常之足料入味,超級鍾意,蕃茄湯底夠晒酸甜,養生湯底又有藥材味,感覺好滋補🤭💖兩款湯底唔同,正👍🏻🔺 朋友食素,呢間嘅蔬菜和豆品都不會被忽略,有羽衣甘藍、唐生菜、炸響鈴、雜菇拼盤等等,有非常多的火鍋配料任君選擇👍🏻👍🏻👍🏻🔺 我自己就會照食肉類必點海鮮,蝦好大隻好鮮甜,仲有蜆和蟶子都好新鮮😋手工黑松露墨魚滑同手工三寶丸都好彈牙🤗😎🔺 叫咗幾轉嘅Pr
📍 鍋霸吃到飽台式養生火鍋 (佐敦)
佐敦彌敦道219號莊士倫敦廣場6樓

👉 Prime Grade美國安格斯牛頸脊套餐,
7:30pm前離座
💰$327 (加一服務費)
😋😋😋😋.5/5

🔺 叫咗幾轉嘅Prime Grade美國安格斯牛頸脊都好靚好重牛味,入口即溶,超好食。如果!非常新鮮、口感嫩滑,肉質鮮美,讓人垂涎欲滴🤭💖‼️

🔺 特別之選的花膠片、方形魚腐、台灣鴨血、花枝丸、芫茜燒賣等等都好美味同別具特色👍🏻👍🏻

🔺仲加購了一碟黃金炸魚皮,即刻炸,餐廳好用心比咗幾包唔同味嘅粉,可以將魚皮放入紙袋,shake的粉落炸魚皮到,黃金炸魚片外層包住咸香嘅蛋黃,魚皮非常鬆脆,食唔停口呀!

🔺 每位客人都可以有一款高質雪糕我哋揀咗Movenpick雪糕,為呢個聚會畫上完美嘅句號💖

回頭: yes !!! 地理位置好方便就喺地鐵站旁邊,食完仲可以去尖沙咀行街,位置闊落裝修又大,特色是無限時任食,坐幾耐都唔會有人趕你走,推薦👍🏻👍🏻