2019-05-13 2094 瀏覽
大家有心理準備, 你諗住圓方餐廳點都算見得下人,有啲交代, 呢間一定會好似宜家政府咁令你非常失望。母親節諗住食餐有體面啲既飯,估唔到衰過食金鳳1,服務一般,餐廳以外籍人士為主,冇歧視成份,不過非常懶散,比得咁既價錢,食完想干干淨淨傾下計,執枱執碟都要稻香咁叫佢埋黎2,食物可以用難食形容,牛扒,五成熟,不過係乾身,一啲都唔juicy, 簡單講,衰過金鳳,而且一大條粗筋,唔知以為叫左牛筋腩但西式食法3,媽媽食煎魚,冇問佢意見,不過比左碟上既配菜比我(二條菜)但係苦澀味極濃4,蜆肉意粉,意粉質地算唔錯,不過我諗佢除左鹽同白酒就冇其他調味5,意大利飯,淡淡的,不願致評最後一句,各人口味不一樣,你中意食清淡,佢係唔錯既選擇,但係如果你收酒店價錢,咁既服務同質數,真係攞零分,眼見仲有好多遊客幫襯, 希望唔好影響香港美食天堂既口碑。
母親節諗住食餐有體面啲既飯,估唔到衰過食金鳳

5,意大利飯,淡淡的,不願致評

2019-05-12