呢幾日天氣又突然間凍返,梗係約朋友一齊打番個邊爐暖一暖身。咁朋友就介紹左呢一間打邊爐顧名思義梗係就打返個靚邊爐啦🥳.✨ 濃湯花膠翅裙燉雞鍋 $268冬天甘乾燥就梗係揀返一個滋潤嘅花膠雞鍋滋補一下💕鍋底超足料,翅裙好多花膠好大塊,仲有女士恩物既紅棗❤️ 所以成個湯底都好濃郁,飲番一碗暖暖胃先🥰.✨手切霜降安格斯肥牛 $198打邊爐必食嘅肥牛當然唔少得,安格斯肥牛紋理非常清晰,見到雪花分布均勻,淥完既肉質夠嫩且牛肉味濃😋.✨打邊爐我地嗌左以下配料✨自家手打墨魚丸 $48 (爽口彈牙)✨自家製西洋菜帶子餃子 🥟 $58 (餃子脹卜卜好大粒,內裏餡料十分足料,份量飽滿,西洋菜餃子就食得多,呢隻仲要加咗帶子❤️鮮味十足) ✨ 鱈魚蟹棒 $48(淥兩淥就食得) ✨ 廣島蠔 $98 (廣島蠔都幾大隻且肉質肥美,味道鮮甜 ).✨ 風沙椒鹽粟米 $68以椒鹽炸過嘅鮮甜粟米🌽,香脆可口.✨香茅檸檬薏米水, 竹蔗茅根水 $20@支都係十分清新開胃,竹蔗水內仲有馬蹄岩哂打邊爐咁熱氣可以下下火,最重要兩款都唔會太甜😆
✨ 濃湯花膠翅裙燉雞鍋 $268
✨手切霜降安格斯肥牛 $198
✨ 風沙椒鹽粟米 $68
以椒鹽炸過嘅鮮甜粟米🌽,香脆可口
✨香茅檸檬薏米水, 竹蔗茅根水 $20@支