2018-12-22 1030 瀏覽
夜晚自己喺屋企做 project 趕 deadline 做到凌晨,屋企又冇即食麵,附近又冇seven-eleven, 能夠做嘅就只係用 apps 嗌麥記, 入 apps 入唔到成日彈出都已經燥底到一個點,點知仲有更差嘅事,就係等咗成個幾鐘頭,麥記的外賣車手先到,餓到我胃痛,真係燥上加燥。天氣都唔係話熱,等外賣車手送到上嚟屋企嘅時候,杯焦糖雪糕已經係溶曬,成杯雪糕溶咗嘅,認為心情係會係點樣,又會好食得去邊?就睇呢張相大家都知道有幾頹。 Double Big Mac 仲更加頹!! 個包拎上手係淋嘅! 一拎起放入口咬,個包就爛,完全係過曬時間嘅,而且毫無溫度,其實都明知外賣唔會太好 quality,但都唔使咁樣係咪呀,大佬我都畀錢㗎。我一向係麥當勞fans,我都唔想畀負評,但係我又可以點。

我一向係麥當勞fans,我都唔想畀負評,但係我又可以點。
外賣送餐