2018-02-13 55 瀏覽
係銅鑼灣有好多不同國家的不同食品可供選擇,今次選左一間韓式cafe試一試,不知道是否因為當天是平日的關係,無乜客人,但眼看店內的擺位也不會過於擠迫,比較闊落,坐下閒聊也很舒適。意粉不會煮得過熟,麵質剛好,海鮮都ok,不錯!芝士加甜辣炸雞,個人比較喜歡甜辣,因為芝士炸雞用芝士粉實在比較遜色,整體不算差,但也不是回味那種好。芝士飯,店員介紹個波都係芝士做的,幾特別,芝士味香,需趁熱食!涼了就不好吃了!芝士飯內裡,輕易做到拉絲效果呢個煎蛋餅,比左驚喜我,佢寫係薄餅,估唔到其實係好厚身的,感覺厚身會好食d,蛋味好香!中間個汁其實無乜味,我比較享受佢原本的蛋香,我朋友就覺得唔夠味,叫店員拿左個辣醬年糕牛肉,普通。芝士士多啤梨,好夾的味道!喜歡!Tiramisu,普通。呢個睇就特別,食就普通總結:都幾好,可以再來的餐廳,員工友善,環境整潔。

意粉不會煮得過熟,麵質剛好,海鮮都ok,不錯!

芝士飯內裡,輕易做到拉絲效果

年糕牛肉,普通。

芝士士多啤梨,好夾的味道!喜歡!

Tiramisu,普通。

呢個睇就特別,食就普通

總結:都幾好,可以再來的餐廳,員工友善,環境整潔。