2018-02-10 267 瀏覽
呢幾日咁凍成日打邊爐食到有啲厭 今晚約friend食飯就打算食韓燒😝😝😝 上網見到呢間韓燒啲海鮮都好似幾靚 又唔想食咁多肉 所以就決定試一試呢間😍因為預先book咗枱 所以一黎到就有位✌️ 事不宜遲 馬上開始燒lu☺️ 叫咗幾款牛羊豬 上到黎我都唔係好分得清😂😂 但係個牛柳粒同牛柳片就好好食💁💁鍾意食羊肉嘅都可以試吓 都帶點羊騷味㗎🤓 重點就梗係海鮮啦 叫咗生蠔帶子元貝大蝦!!個大🦐比我預期中大隻好多 食落都好爽 肉質都幾彈!我地仲encore左多一round😝😝 帶子同元貝都好鮮甜 不過燒生蠔燒熟咗之後就細隻咗啲 如果可以生食就正😋😂😂另外要讚嘅係個韓式炸雞同埋水冷麵😋😋😋個炸雞好juicy!唔會話放題就Hea做呢d小食🤔🤔 個水冷面嘅質地煙煙un un超好食😍😍我食到咁飽 都爭啲可以食晒成碗咁滯🙉🙉🙉 最後佢仲可以每人揀一款甜品 仲係韓式雪條啊!不過可惜我鍾意食嘅蜜瓜味冇晒 所以就要左芒果 而個friend就試椰子 兩種都好幾好食 真係飽死囉🙉🙉😂

韓式炸雞

水冷麵😛