素食嘅朋友黎到有多個選擇喇!!而對於非素食者亦都係一個驚喜🤪💚素肉漢堡扒其實我淨係試過beyond meat 不過嗰款明顯有啲乾 而且較淡味 唔算特別出色-✏️Hamburger ($109)🌱(+$20轉impossible meat)但今次用impossible meat嘅我覺得幾值得推介🤓!但講明先 素肉始終係素肉 如果你係期望佢可以食落同牛肉好似嘅話 我覺得你就會失望🤔不過我就自己當係新嘢嘗試 覺得味道認真唔錯😆佢比起beyondmeat嗰款漢堡扒更加厚切 口感更好 更滿足🤩而最重點係 佢呢款明顯juicy好多!!完全唔會乾 而且味道都較濃郁 食食下其實會食到豆乾豆皮嘅味 配合原本漢堡嘅生菜同洋蔥 burger黎講食落都幾清新嘅配搭🌱
✏️Hamburger ($109)
🌱(+$20轉impossible meat)