2019-08-24 866 瀏覽
一排無黎 佢搬左個大d既鋪位 平日lunchtime 最好打去book位 因為都幾full 如果想食佢既紫菜烏東都要留定 個個好hit好快就無哂佢店入面主要係木色既設計 好有日本既感覺 坐得幾舒服 佢會俾個茶你飲 個茶味幾特別幾好飲我就比較鐘意粗身烏東 叫左個粗竹簾烏東配骨付雞 🌸 再加左10幾蚊配個糖心蛋 烏東非常煙un滑順 食得好滿足 份量好夠 佢既冷麵醬配左d wasabi芝麻等等 好清新 😆 骨付雞其實即係雞脾 非常推介 佢整得好入味 外面香酥 入面林 而又保留左d肉汁 juicy juicy 糖心蛋佢唔係話太多調味 唔似拉麵個種 食落比較fresh朋友們試左紫菜烏東 佢麵身幼d 但勁在同樣有個咬口 但食落又唔太覺好種紫菜味 魚我就無試 見個樣都幾好 朋友都話好食佢好似仲有手打烏東workshop 好想去

骨付雞配竹簾粗烏東

魚我就無試 見個樣都幾好 朋友都話好食