2019-08-15 1762 瀏覽
有人好早就訂咗呢間餐廳為我慶祝生日,非常有驚喜環境方面,超級寬敞舒適,地方頗大,好有空間感。燈光微暗,令人覺得好relax,又帶點浪漫氣氛。介紹下食物先!餐湯係黑松露蘑菇忌廉湯,黑松露味道非常香濃,口感creamy,個人非常喜歡!沙律亦非常有特色,喺沙律菜上面加上咖哩薯仔,帶點中東風味。炭燒美國頂級1855西冷牛扒牛扒生熟度剛好,賣相好靚,切開𥚃面係粉嫩嘅肉,食落好juicy 又唔會軔,肉味香濃配菜南瓜蓉都好好食,香甜軟滑!鮮藍蟹蟹肉及露筍燴意大利飯配鮮蝦頭膏好足料嘅意大利飯,蟹肉份量不少,蝦膏好香,飯嘅味道同口感都好豐富。甜品係Tiramisu,份量足夠二人分享,濃濃嘅咖啡味,可可味,酒味,軟棉棉嘅口感,又唔會太甜,非常岀色!飲品我地點咗Cocktail - Red Sangria 同 Brown Sugar Macchiato。個人比較喜歡Cocktail,顏色好靚,飲前要將酒同果汁拌勻,味道好fresh,酒味唔會太重,好適合夏日飲。另外值得一讚嘅係服務,店員態度親切,會主動介紹菜式,而且細心留意客人需要
有人好早就訂咗呢間餐廳為我慶祝生日,非常有驚喜

介紹下食物先!

沙律亦非常有特色,喺沙律菜上面加上咖哩薯仔,帶點中東風味。

炭燒美國頂級1855西冷牛扒

配菜南瓜蓉都好好食,香甜軟滑!

鮮藍蟹蟹肉及露筍燴意大利飯配鮮蝦頭膏

2019-07-31