2019-05-11 2450 瀏覽
今日brunch 主題係要健康,oolaa 早餐/brunch ,有唔少green /veggie/vegan options 。呢個叫the warm green brunch , 底層係quinoa, 煮熟了的kale同埋脆卜卜嘅杏仁片,面頭有半隻牛油果,一隻水煮蛋同halloumi cheese ! 唔好似為全部菜食唔飽,每種材料都有特出味道,加上新鮮檸檬汁,清新有益得來又夠飽肚。 所有菜都偏淡,冇乜調味,食得出新鮮原味道,halloumi cheese 好夠咸,加埋其他菜食剛好味道平衡。加上蕃茄汁一杯,為我個健康brunch 劃上完美句號。至於同行嘅朋友,選擇食得邪惡點,係breakfast burger ,入面夾左hash brown ,腸仔同bacon,仲有件大到「嘔」左出來嘅煎蛋,賣相吸引。

The  warm  green   Brunch

加上蕃茄汁一杯,為我個健康brunch 劃上完美句號。
Tomato  jouice

The  big  breakfast  burger