2014-09-23
這裏第一次來到,因爲老公話午餐好多人所以晚餐先來試試看!其實晚餐都滿的。我地大概7:30到已經差不多座爆!之後好似8 點幾有遊客想入來都五得啦,因爲應該係關門的!兩個人+阿B係肚子裏!叫了原味LAKSA 跟肉骨茶!我KO了成個LAKSA, 因爲湯實在太好喝了!有很香椰子味道,不過有點兒油!料就不算多,味道也不太新鮮,蛋好細,豆卜有點兒硬,其他料得魚蛋同菇 所以不太夠。肉骨茶就好大份,肉量十分多,我雖然中醫叫我五好食因爲不知道用了什麽藥材,但我都抵擋不住!味道實在太好啦!非常的容易入口,不會有藥材味的,但吃完好似有D熱!碗飯就超級大,但有點兒硬,可能預你放湯挂。。。 見到人地碟海南雞樣子好好味!好大碟! 不過都係期間限定的!下次一定會再試呢個!仲有,如果你穿白色,他們很貼心的給你一條圍巾!
仲有,如果你穿白色,他們很貼心的給你一條圍巾!