2021-09-01 86 瀏覽
一間食肆有冇心思做嘢,一睇就會知道,才去服務質素,嘢食好唔好食之外,裝修環境亦都好容易睇得出一間餐廳有冇心造落去。真係行過呢度喺出邊已經睇得出佢好用咗好多心思去佈置自己間舖頭。👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍一入去見到收銀位已經覺得好靚,好多唔同嘅公仔同埋佢用咗好多木色做主色調,如果大家有去過正宗嘅日本餐廳發現好多日本餐廳其實都用咗好多木嚟裝修自己間舖頭,甚至乎成張煮食枱都係用木來製成嘅♥️♥️所以佢用咗冇你裝修嘅時候已經好又去咗日本嘅感覺。🤣🤣🤣🤣而且坐位都好舒服係嘢食方面都用咗好多心思五花豚肉釜$78超級香口嘅豬肉,而且加埋個飯有少少豬肉幾就一啖食落去真係好好食。♥️♥️♥️♥️金魂 $138大塊得來而且非常厚身,同埋冇骨嘅,所以水落去非常放心又香口。♥️♥️♥️梅干手羽毛 $28好得意既雞翼,梅嘅甜酸味好襯托到雞翼嗰種香口鹹味。

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

所以佢用咗冇你裝修嘅時候已經好又去咗日本嘅感覺。🤣🤣🤣🤣
而且坐位都好舒服

係嘢食方面都用咗好多心思

五花豚肉釜$78

金魂 $138

梅干手羽毛 $28

好得意既雞翼,梅嘅甜酸味好襯托到雞翼嗰種香口鹹味。