2018-08-11 560 瀏覽
食物差,環境差,地點差,服務差。 價錢貴,冇味道。 燉湯成$300 ,冇味道。 招牌辣炒辣蟹$588,油浸一樣,沒有味道,只有過期油溢味,蟹太不新鮮。 老闆話轉左廚師,所以係咁差d,話左個廚師,但錢一樣照收。鮑魚冇味道,訂位時話有8折,但佢話送左鮑魚就冇,除返條數即HKD 70/隻。黃金炸蝦,冇蛋黃,一堆炸米粉薦底,完全唔知佢想點,洒樓炸蝦角仲好味。茄子牛仔粒,完全分唔出邊舊係茄子,邊舊係牛仔粒,啲雪藏牛仔粒又霉又爛。廁所又有人煲煙,污糟邋遢。冇乜服務,仲要收+1 工廠區,停車場要搭車𨋢,又冇免費停車。食食下部冷氣機仲嚴重滴水,阿姐俾個剛剛洗杯的盆過來盛住,咁當然會彈到週圍都係,之後佢就攞條布去墊個盆,但又唔理d水其實已經滴到個客衣物和手袋上面,搞左一陣先叫我地轉桌,但好笑嘅係轉桌要我地自已拎哂d野,我冇攞自已個杯,之後就一直都冇杯用。每位埋單四百幾蚊,搵笨,回家個胃唔舒服,因為啲嘢食太多油。仲要煮返個公仔麵食先夠飽。
食物差,環境差,地點差,服務差。 價錢貴,冇味道。

燉湯成$300 ,冇味道。
廁所又有人煲煙,污糟邋遢。
冇乜服務,仲要收+1
工廠區,停車場要搭車𨋢,又冇免費停車。

生日
  • 連清水都有漂白水味