2022-10-04
星期六突然想食放題,見樓下派傳單就試下啦一入到去環境都唔多好,位置逼都算,張枱油笠笠店員一開波派咗張紙,話會優先幫我起一盤刺身,點知等成個鐘都未有!!但係中途叫嘅壽司或其他熟食又好快到喎?飲品選擇又無茶,全部都係有汽甜味嘅嘢,想唔飽都難刺身明明我有寫到有頭嘅大蝦,淨係比啲迷你甜蝦仔我!到我追問佢佢話已經無哂!係咪好過分?一開波比張刺身紙明明有帶子,但到用手機落單,佢無得揀帶子!到我問佢竟然話冇晒!我地入嚟食嘢嗰陣話自己有超過二百幾種食物,根本就無!可能計埋飲品?😂 正常你去食自助餐,如果有部份食材短缺應該係入座之前同顧客講明,因為我可以選擇仲繼唔繼續去幫襯總之就係差差差,明明寫2百幾上到嚟先話紅日收費$309加一,佢話紅日收貴啲,但係轉個頭又話因為今日紅日,所以準備唔到食材引致咁多缺貨,咁樣係咪唔應該收貴啲呢?落五六次單先會上食物一次!炸物我叫1佢又識比2㗎喎?真係貼錢買難受!食到好嬲好嬲好嬲!三百幾蚊咁嘅質素真係唔可能做回頭客!
一入到去環境都唔多好,位置逼都算,張枱油笠笠
但係中途叫嘅壽司或其他熟食又好快到喎?
飲品選擇又無茶,全部都係有汽甜味嘅嘢,想唔飽都難
缺貨,咁樣係咪唔應該收貴啲呢?
三百幾蚊咁嘅質素真係唔可能做回頭客!
垃圾刺身