2019-02-25 2392 瀏覽
因為有朋友book臺,所以唔洗點等就入座了。一到去好驚喜~ 因為大家入黎基本上都系想玩board game,所以成個氣氛有點點似圖書館的感覺,不太嘈,但是有舒適的空間。雖然話唔太嘈,但是又唔系話好似大家都要就住就住咁講嘢,大家都可以好隨心咁講嘢超級多game玩!有D game仲要系佢地餐廳自己design!真係大開眼界~  短短3/4個鐘,都玩左幾個game,個個game都有唔同的好玩程度,不過我地想玩多D,就玩多幾款~每一款game都可以邀請店員解說~ 店員非常有耐性地解說,而且講解得好清晰,唔清楚可以問到清楚為止~我地only order了飲品,飲品而言,沒有什麼太大的特別,都是好多樓上cafe 都會有的,水平也中等,唔會話特別難飲,不過不失啦!我諗黎lee度最主要的目的都系玩board game~  地點容易搵到不過建議都系要book臺最好,佢地好似招待會員only,點入會,我就唔太清楚了……

2019-02-24