2019-09-14 713 瀏覽
今個星期又食好西喇!位置係正旺角彌敦道地鐵站一出就到又方便又快捷!Running燒呢間野環境又幾正既!排緊隊果陣已經聞到好香燒肉味!流晒口水終於入到去喇!前菜無限refill, 仲有舊蘿白用黎清潔個爐, 認真有心機!前菜食個大大份沙律開開胃先黎到韓燒就緊係咩都燒嫁啦, 先整兩條多春魚! 香口勁多春個人極度推介!絕對超越5粒星, 呢碟叫做醬汁牛五花肉, 又薄又多蒜香味, 真係極好食!一人3碟真係唔過份其他肉類都唔差嫁, 我就試晒所有肉類, 真係搵唔到挑剔既地方啦飲品推介: 最右手邊果支蜜桃梳打, 好香桃味, 唔係好甜又解渴, 用黎配韓燒真係無得頂!去到尾聲仲有甜品送, 勁正, 我就嗌左條芒果雪條畫上完美句號。走果陣用埋放係門口既衣物除味噴噴, 噴走陣油煙味, 真係好鬼貼心
今個星期又食好西喇!
位置係正旺角彌敦道地鐵站一出就到
又方便又快捷!

前菜食個大大份沙律開開胃先

黎到韓燒就緊係咩都燒嫁啦, 先整兩條多春魚! 香口勁多春

一人3碟真係唔過份