2019-05-13 554 瀏覽
呢一日去黃埔行街專登走過去紅磡買Iconic H睇下啲menu先 👇🏻我地就不約而同想食 #5 同8 於是就一人點一個set個set 包括一個熱狗包 一個薯條 再加罐汽水呢個就係#5 和牛漢堡狗 裡面有法蘭克福腸 和牛漢堡扒 洋蔥 菠蘿 特質芝士醬 ☑️法蘭克福腸都幾長 我最怕個包咁長 條腸得一半 食到一半就無咗咁 ☑️張相都見到個和牛漢堡扒都好大塊 雪藏扒黎講味道質感算唔錯 ☑️菠蘿都係鋪滿條腸上面 🔘唯獨我完全食唔到亦見唔到有洋蔥 🤷🏻‍♀️整體黎講呢個包都唔錯 食落去好有口感 啖啖肉 有濃郁嘅芝士醬 ❗️再黎就係呢個#8 黑松露森林 裡面有黑森林腸 熱熔芝士 黑松露蛋 黑松露沙律醬 🔘呢個黑森林腸無法蘭克福腸咁長同大條 而且食唔出有咩唔同嘅味道 (被芝士同黑松露蓋過)☑️滿滿嘅熱溶芝士溶咗係黑森林腸同黑松露蛋中間 形成一層芝士層 好香好濃芝士味☑️黑松露蛋 & 黑松露沙律醬 炒得啱啱高 蛋未全熟 配埋黑松露醬香得黎好惹味 爭啲唔記得咗個set有薯條 我地另外加咗錢upgrade其中一個薯條做黑松露薯條 芝士薯條上面啲芝士已經乾曬 食嘅時候芝士同薯條分開 不過都好味嘅 薯條上面會殘留芝士香
呢一日去黃埔行街專登走過去紅磡買Iconic H

睇下啲menu先 👇🏻

我地就不約而同想食 #5 同8 於是就一人點一個set
個set 包括一個熱狗包 一個薯條 再加罐汽水

☑️菠蘿都係鋪滿條腸上面
🔘唯獨我完全食唔到亦見唔到有洋蔥 🤷🏻‍♀️

芝士薯條上面啲芝士已經乾曬 食嘅時候芝士同薯條分開 不過都好味嘅 薯條上面會殘留芝士香 不過啲芝士就會變咗做一舊 食個時好「漏」

整體黎講食物質素好 係地方細啲 多人去食都無位坐
15 分鐘 (外賣自取)