2017-03-20 1790 瀏覽
真係好開心, Dry佐好幾年, 好不容易先至識到新女朋友, 梗係帶佢去一間有情調又有口碑嘅餐廳, 食下野啦, 食西餐應該係唔錯嘅選擇, 而且應該啱佢口味, 一定係-除非唔係 。先上一個湯, 係松露蘑菇湯, 味道好濃郁入口食到菇菌蓉, 味道上面係好嘅, 而且夠creamy 但係我就覺得比較杰咗少少, 如果希番些少唔會比較好, 我覺得係咁。至於主菜, 我嗌咗鵝肝和牛漢堡, 我未食過有鵝肝既burger, 所以試下, 其實聽個名就好似好油膩好heavy咁樣, 只不過咬落口就完全唔覺油膩, 只係覺得味道豐厚, 兩樣野味道都非常之夾, 鵝肝味道夠濃郁, 個和牛漢堡排又鮮嫩, 真係頂瓜瓜。