近排荃灣西呢邊開咗好多新商場,而一直喺度裝修嘅如心廣場又重新開返,咁我就趁佢行Donki 之前喺度睇吓有咩新鋪頭啦😆😆行都有攰會地,見到呢一間新coffee shop有幾靚喎咁就入去坐下😍鋪頭嘅環境啊用咗玫瑰色同埋白色,啱晒想影相嘅女仔呀,我就揀咗係近落地玻璃窗嗰邊嘅位坐,貪可以睇下風景😀😀坐低之後啲嘢就即刻送上Menu,然後揀好之後就自己行去收銀度order👍🏻最後我哋帶咗一杯Flat White ($42) 同埋一杯 Rose Tea Latte ($42)咖啡我就係話特別有認識,但飲落兩杯都幾好味,好香,最緊要係個樣靚靚🥰🥰而且呢個位可能比較隔涉,人唔係話好多,如果要出去做嘢見客都可能會嚟呢度,下次未食嘢嘅都想試吓佢啲嘢食啊!
Rose  Tea  Latte
Flat  White