2021-04-28 604 瀏覽
這間奇納百川位於尖沙咀海港城LCX,店舖環境相當之唔錯🤔,係一間韓國餐廳,裝修都好吸引😮,尤其是坐近窗口位可以望到尖沙咀海境,十分之吸吸,打咭非常之正👍!.松露白菌奄列多士賣相十分之吸引😮,睇見都好想食🤔😋,真係睇得吓,聞到香噴噴黑松露味道😙,兩面金黃色嘅外皮,咬落去脆帶點軟綿綿嘅感覺🤔,非常之正👍,而去嘅滑蛋帶點香嘅黑松露味😙,加埋D白菌超好味😋冇得輸👍!.豚肉定食睇到覺得好似好好味🤔😋,豚肉食入口都好腍身入哂味😋,咬落去都好又口感🤔,去嘅賣相都好吸引😮,增加食慾🤔😋!.梳乎厘班㦸配洋甘菊柚子露十分之吸引嘅甜品😍,食入口好軟滑,味道恰恰好又唔好甜😋,加咗去D柚子露,令到梳乎厘更加好味😋,聞到洋甘菊嘅清香😙,又食到柚子嘅甜味!.茘枝烏龍茶呢杯烏龍茶茶味濃郁😙,好香烏龍茶既味😋,濃淡適中,飲入口又聞到茘枝嘅清香味😙😋,甜度適中!.朱古力味道超濃郁,好香朱古力味😙,去嘅拉花十分之吸引😲,朱古力都可以拉到👍!.**價錢一般,食物都唔算貴又有質素,我覺得值得試吓👍* *

松露白菌奄列多士

豚肉定食
睇到覺得好似好好味🤔😋,豚肉食入口都好腍身入哂味😋,
咬落去都好又口感🤔,去嘅賣相都好吸引😮,增加食慾🤔😋!

梳乎厘班㦸配洋甘菊柚子露

茘枝烏龍茶

朱古力
味道超濃郁,好香朱古力味😙,
去嘅拉花十分之吸引😲,朱古力都可以拉到👍!
**價錢一般,食物都唔算貴又有質素,我覺得值得試吓👍* *

2021-04-26