🔸Garlic Cream Cheese Bun 🧄🥖$42呢個好好食,佢加熱左,蒜香味香濃再加Cream cheese,邪惡到不能抗拒!🔸Gelato Sando🆕$68新出的雪糕三文治😳Cupping room coffee gelato加朱古力醬,仲有啲焦糖脆脆,好食呀😍不過真係要小心,啲雪糕溶,一咬就流到成手都係🤣影相影快啲!🔸Coco Chanel $50呢杯幾特別,個人覺得幾好飲,有抹茶、椰子、奶同Espresso,估唔到呢個組合幾夾,可以一試!🔸Iced Chocolate 🍫 $50 呢個普通左啲,唔夠香濃。平日終於有機會去海港城呢間靚靚cafe,天氣好個海景係好靚,不過人的質素有待改善🙈我5點幾到,門口要排隊。聲音都幾嘈雜,不停有人係背後行來行去企係窗邊打卡,我就坐樓梯上窗邊隔離🙂亦有人對鞋咯咯聲….都幾騷擾🥲如果你想影相打卡,呢度係一個好選擇😛唔鐘意嘈既話就揀個最少人既時間黎😌

🔸Gelato Sando🆕$68

🔸Coco Chanel $50

🔸Iced Chocolate 🍫 $50
呢個普通左啲,唔夠香濃。