2019-08-23 269 瀏覽
作為鬧市區嘅食肆,要有生存就要有特色仲要有水準,令到顧客能夠「翻啅」先係首要任務😌 但係這次係呢間食店找不到這些元素,餐廳在一樓,但要經過一條比較暗黑同濕滑嘅樓梯🤭,餐廳主打是fusion 中高檔次(看價錢算是吧🤔)嘅西餐🍽,點咗晚餐估計是最多人揀選嘅食物,比較安全嘅想法以為自己會無事,點知🤣.🍴西蘭花🥦湯。淡而無味到連小朋友都唔肯飲🤭.🍴帶子沙律🥗。沙律🥗本是可以增加食慾減退膩滯感覺,但為何每一碟菜色都是放大量沙律菜配搭便成事?是接受不到性價比這樣低🥴.🍴焗生蠔。可以說是腥到不能夠入口🤢.🍴青瓜🥒芒果🥭卷。就是一片青瓜加一條芒果加一堆沙律菜😞.🍴波士頓龍蝦🦞芝士意粉。賣相是很吸引👍🏼,龍蝦算是不錯,但意粉不算在水準之上😌.🍴澳洲肉眼排。還可以接受但始終太乾身放一陣子變涼後連肉汁都消失🤭.🍴夏威夷薄餅🍕。全餐最好吃😋熱辣辣又夠脆焗得透,大人細路都覺得正🤡.整體來說當然是比較失望😞,希望能夠作出改善,令顧客吃飽之餘都能夠有滿足感🤔
🍴西蘭花🥦湯
。淡而無味到連小朋友都唔肯飲🤭
🍴帶子沙律🥗
🍴焗生蠔
。可以說是腥到不能夠入口🤢
🍴青瓜🥒芒果🥭卷
。就是一片青瓜加一條芒果加一堆沙律菜😞
🍴波士頓龍蝦🦞芝士意粉
。賣相是很吸引👍🏼,龍蝦算是不錯,但意粉不算在水準之上😌
🍴澳洲肉眼排
。還可以接受但始終太乾身放一陣子變涼後連肉汁都消失🤭
🍴夏威夷薄餅🍕
。全餐最好吃😋熱辣辣又夠脆焗得透,大人細路都覺得正🤡