2018-01-24 3493 瀏覽
之前一直有朋友打卡到ocio度食,大圍有、就腳既旺角都有~所以一心係旺角行完街就專誠去食✌🏻😊仲係午餐menu, 我同朋友叫左一個醬燒豬肋骨,受歡迎的奧斯全日早餐,仲有得加小食炸雞翼同草莓當造既草莓沙冰🍓是日餐湯~必讚係呢個豬肋骨!醬燒汁做到好濃味,可點配襯托,可惜我不太喜歡多汁,但原汁原味也是 很 不 錯!仲要份量是比手掌還要大😂真係有滿足感!炸雞翼仲有餐廳若小食有雞翼我是必加的!(雞翼愛好者)雞翼亦不失期望,熱辣辣炸好好可口👍🏻招牌奧斯全日早餐不能缺少~有炒滑蛋、德國白肉腸、煎雞扒、煙三文魚、薯菜同牛角包🥐~~發現真係好滿足!麵包控的我最鐘意牛角包好薄脆,滑蛋用左牛奶炒到好滑,直條薯條新鮮炸好~٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و正士多啤梨沙冰啲味唔會好假,用當造既士多啤梨榨汁加沙冰,即刻清新哂,同開胃食野!下次行過會試下呢度既甜品窩夫~想搵間氣氛好熱食甜食都有,推介呢間!😁

餐湯
是日餐湯~

炸雞翼

炸雞
奧斯全日早餐

招牌
奧斯全日早餐不能缺少~

2018-01-19
餐湯