2016-03-08 4983 瀏覽
返完一日工,又係時候搵好野食啦今次就去咗呢間專食吞拿魚定食間餐廳位於嘅H8,得兩部升降機,樓上10幾間食肆,又要無樓梯,等升降機都要係條街排成15分鐘先搭到上去 瘦身女叫咗呢個三文魚、油甘魚、海膽三色刺身丼定食,質素都幾唔錯,一向都係鍾情三文魚,但今次呢個飯就比新鮮甜美既海膽,同埋甘味十足既油甘魚搶左風頭,仲有唔可以忘記個餐跟住個蒸蛋,一直都怕蒸蛋好鞋,今次真係滑嘟嘟,質素十分令人難忘而瘦身男就不嬲都專一,呢間野既然係專食吞拿魚刺身,梗係叫咗個藍鰭吞拿魚扒刺身定食啦~真心吞拿魚刺身係刺身入便真係唔多得到瘦身男嘅歡心,只係知吞拿魚就好有益,三文魚始終先係瘦身男嘅摰愛,但呢個吞拿魚扒刺身定食真係瘦身男食過最好食嘅吞拿魚 ,入口油香滿溢,非常肥美,扒身又厚,肉感十足,真係黎到要試一試架!!!又叫咗生蠔,但就真係普普通通,感覺唔太新解,味道偏淡性價比呢間真係普通,但吞拿魚質素絕對值得花少少時間黎排隊試試
返完一日工,又係時候搵好野食啦
今次就去咗呢間專食吞拿魚定食

真心吞拿魚刺身刺身入便真係唔多得到瘦身男嘅歡心,只係知吞拿魚就好有益,三文魚始終先係瘦身男嘅摰愛,但呢個吞拿魚扒刺身定食真係瘦身男食過最好食嘅吞拿魚
又叫咗生蠔,但就真係普普通通,感覺唔太新解,味道偏淡

2016-01-22
15 分鐘 (堂食)