2021-06-26 1564 瀏覽
今日約咗我期待已久的朋友見下面由於這幾天都下著大雨,所以我就搵咗商場店舖, 比較方便和舒適。今次揀咗ifc的這間店舖他設有outdoor的,當然下著雨我們選擇室內。店內環境比較窄, 但係在食物質素方面是不錯的今天我們每人選擇一款湯分別是龍蝦湯和黑松露蘑菇濃湯真係要講下個蘑菇湯裏面加咗溫泉蛋又加兩片多士, 望住個湯已經好吸睛,飲落去仲要淡淡蘑菇肉好好味另外我們還選擇了酥炸魷魚這個都不錯的同朋友傾計嘅時候間中食下係一個點綴original Caesar salad原來就是軟殼蟹沙律這款沙律都不錯但係中間個炸蛋就一般了外面嗰層好硬😅另外我們還點了一款印尼炒貴刁呢個都好精彩用咗魷魚落去炒,伴碟仲有一片片嘅腸都幾有特色不過呢款就有啲辣 總括來說都好值得再去試其他食品
今日約咗我期待已久的朋友見下面

總括來說都好值得再去試其他食品