2021-08-11 782 瀏覽
Bookmark 左呢間雞翼放題黃店好耐💛放假終於去到食!由於近排減緊磅唔可以食得太放肆,所以最後捨棄左放題😫 食得晒先好嗌啊,細食嘅朋友記住單點💛 單點既套餐一樣咁抵食,旺角分店座位寬敞舒適🤪 有落地玻璃陽光充足!見到好多人係成班朋友一齊食🤩仲有霓虹燈打卡位幾靚🥰Netflix & Chill $268呢個套餐包左自選3款口味既雞翼各6隻同一個small plate🤪 呢度係用法國入口既雞翼🇫🇷重點係即叫即炸,上碟夠晒熱辣辣! 有成20個口味🍗仲有分濕身、乾身、同埋特製。🤍Wingman 水牛城醬🌶 🤍日本蜂蜜芥辣🍯🤍自家製鹹蛋黃🥚隻隻雞翼都炸到金黃色,賣相非常吸引💛肉質嫩滑,而且非常入味🥰 入口嘅時候仲係好脆身但完全唔會熱氣!食得辣嘅朋友仔可以trytry水牛城醬😜呢款入口帶酸辣,面頭仲有少量芝士碎,越食越覺得辣🤩 至於鹹蛋黃口味本身已經醃得好入味,面頭仲鋪滿左鹹蛋黃碎,鹹香味更加濃烈🤤食完咁重口味嘅,即刻食返蜂蜜wasabi又可以平衡返🤪呢款嘅芥辣味道略嫌淡咗少少🤏 不過仍然都係好juicy 😘 小食揀咗truffle fries 質素未算好突出,勝在份量都好多~ 個醬都好香松露
Bookmark 左呢間雞翼放題黃店好耐💛
放假終於去到食!

由於近排減緊磅唔可以食得太放肆,

見到好多人係成班朋友一齊食🤩仲有霓虹燈打卡位幾靚🥰

Netflix & Chill $268

🤍Wingman 水牛城醬🌶
🤍日本蜂蜜芥辣🍯
🤍自家製鹹蛋黃🥚

隻隻雞翼都炸到金黃色,賣相非常吸引💛

至於鹹蛋黃口味本身已經醃得好入味,
面頭仲鋪滿左鹹蛋黃碎,鹹香味更加濃烈🤤

小食揀咗truffle fries 質素未算好突出,勝在份量都好多~ 個醬都好香松露味!

menu
2021-07-31