餐廳分咗兩邊,一邊係用餐區,另一邊係酒吧,氣氛都幾chill。裝修以木系為主,帶點日式居酒屋嘅感覺**串燒**重點推介佢哋嘅串燒!全部都係現場即刻烤,所以特別香!我哋叫咗芫荽豚肉卷、車厘茄腩肉卷、雞膝軟骨、大蔥雞肉卷、燒雞心同牛橫膈膜。芫荽豚肉卷嘅芫荽味好香,豚肉juicy;車厘茄腩肉卷嘅車厘茄爆汁,配上腩肉嘅油脂香,真係perfect match!雞膝軟骨爽脆彈牙;大蔥雞肉卷嘅大蔥好香甜,雞肉嫩滑。燒雞心處理得唔錯,冇腥味,口感彈牙。牛橫膈膜肉味濃郁,口感豐富。鍾意飲酒嘅朋友,呢度嘅串燒真係送酒一流!**小食**烤枝豆,熱辣辣,送酒一流。**主食**雞湯烏冬配燒飯團。雞湯烏冬嘅湯底清甜,烏冬彈牙,燒飯團外脆內軟,食完串燒之後,食碗暖笠笠嘅烏冬,真係好舒服。**甜品**柚子雪糕加豆腐雪糕。柚子雪糕清新,豆腐雪糕口感綿密,兩者都好啱做飯後甜品。餐廳分咗兩邊,一邊係用餐區,另一邊係酒吧,想靜靜地食飯或者想同朋友飲返杯都可以!

**串燒**

**小食**

烤枝豆,熱辣辣,送酒一流。

**主食**

**甜品**