2022-05-18 1264 瀏覽
將軍澳The Point環境真的很好,有室內室外,地方又闊落,侍應生又好有禮貌,我好鍾意來這兒吃西餐,都來過幾次了。食完又可以shopping 真係一個好享受。😊Menu有龍蝦套餐,覺得好豐富,無論湯pizza 意大利飯都是有龍蝦😍嘩😋流口水喇一於品嚐下先。😋😋😋Lobster Set For Two$388Lobster Bisque w/Bread(2)~龍蝦湯上有塊多士仔,有幾隻龍蝦仔配搭好有睇頭,湯味濃沃熱騰騰,好重本啊!👍Mini Caeser SaladSmoked Salmon(+$18)~凱撒沙律挪威煙三文魚大大塊煙三文魚有兩塊配凱撒沙律,仲有 大大粒蟹仔,清淡得黎又有小小蟹仔鹹味 好夾。Flaming Lobster Pizza 9"原隻火焰焗釀龍蝦pizza外賣好靚又好吸引,侍應生會喺你面前點火,讓火焰呈現好靚,我掛住錄影影唔切相添 ,龍蝦肉又多配芝士好creamy入口啖啖肉充滿著龍蝦味配番茄仔好清甜。推介👍Lobster Risotto Whole (+$98)~龍蝦香草意大利飯加埋一大隻龍蝦好有睇頭,外貌非常吸引,選用原隻龍蝦車厘茄伏特加忌廉汁配料,入口特別香滑

Lobster Set For Two$388

Lobster Bisque w/Bread(2)~

Mini Caeser Salad

Smoked Salmon(+$18)~

凱撒沙律挪威煙三文魚

Flaming Lobster Pizza 9"

原隻火焰焗釀龍蝦pizza

Lobster Risotto Whole (+$98)~

龍蝦香草意大利飯加埋一大隻龍蝦好有睇頭,外貌非常吸引,選用原隻龍蝦車厘茄伏特加忌廉汁配料,入口特別香滑濃郁,意大利飯真係好有咬咁又好creamy😊👍(推介)

Fruit Punch(Glass)(+$19)

酸酸甜甜好多蘋果粒,入口又爽口味道唔錯。

Mango Tango(+$19)

外貌非常吸引mango味濃。

2022-05-12
  • 龍蝦意大利飯