-今晚男友介紹咗間幾新酒店食半自助晚餐🍴😋。唔好睇佢細細間咁, 食物😻、環境😘、服務👩‍💼都好高水準架👍。除咗半自助晚餐,仲有其他散餐可以叫嘅。 小妹係眼闊肚窄架麻👉👈, 當然食半自助晚餐喇✌️。又食到正餐、又食到出面嘅小食🥗、甜品🍰、湯、飲品☕🍹添。精選自助沙律吧 + 一款主菜燒牛肉眼扒🐂配紅酒燒汁焗薯🥔及時蔬($228)我哋一人一塊牛扒🥩,唔使爭。Main course 🐂大大塊,7成熟啱啱好, 就算厚身,肉質一樣咁淋😽。是日老火湯真心正!!!😋😋😋 今日係涼瓜瘦肉湯, 好甘甜。 忍唔住飲咗4大碗添🤗。餐前小食款式夠哂多, 當然食完扒都可以繼續食啦😁。甜品有凍、有熱, 🍰🥧蛋糕仔的的骰骰, 一口一啖,可以食到唔同味道。又有熱辣辣嘅麵包糠布丁🍞🍮, 外脆內軟, 好窩心。呢間酒店有度好, 食食下仲可以去玩下添。==========悦品天秀酒店‧元朗 The Platter天水圍天秀路8號悦品天秀酒店‧元朗4樓

今晚男友介紹咗間幾新酒店食半自助晚餐🍴😋。

又食到正餐、又食到出面嘅小食🥗、甜品🍰、湯、飲品☕🍹添。

精選自助沙律吧 + 一款主菜
燒牛肉眼扒🐂配紅酒燒汁焗薯🥔及時蔬($228)
我哋一人一塊牛扒🥩,唔使爭。

餐前小食款式夠哂多, 當然食完扒都可以繼續食啦😁。

又有熱辣辣嘅麵包糠布丁🍞🍮, 外脆內軟, 好窩心。

呢間酒店有度好, 食食下仲可以去玩下添。

==========

悦品天秀酒店‧元朗 The Platter