2020-03-19 34 瀏覽
今日同老公嚟到元朗搵食,嚟到呢間日式串燒店食晚飯。首先一嚟到,店員就會奉上中華沙律。 雜錦刺身飯 刺身非常新鮮,而且估唔到有咁多款刺身,配埋醋飯,好味南瓜餅 南瓜餅冇令人失望,入邊餡料夠滑夠味芝士啡菇大啡菇好juicy,配埋芝士,食串燒必點鵪鶉蛋串,燒日本芝士年糕串 老公好鍾意食鵪鶉蛋,所以叫咗鵪鶉蛋串,配埋日式醬汁,好入味;至於燒日式芝士年糕串,煙煙銀銀咁,女仔應該很喜歡。明太子雞翼 我好鍾意食明太子雞翼,今次呢個明太子雞翼都冇令人失望,入邊有厚厚既肉,好惹味燒菠蘿及燒帶子 燒菠蘿要激讚,外皮燒到好脆,而肉汁能夠鎖住,所以之後都encore叫多串燒鯖魚 呢個與燒得啱啱好,配埋佢哋秘製嘅醬汁,酸酸甜甜咁,好好味 燒飯團🍙好鍾意食日式飯團,見到餐單可以有呢個叫,即點。飯團冇令人失望,外皮真係好脆,好鍾意食到呢啲飯焦,豉油好入味。 👍🏻👍🏻海膽炒飯好大對海膽,而炒飯好香,配埋好多蔥,令到炒飯更上一層樓,加上珍珠米,口感好好,好快清哂。
今日同老公嚟到元朗搵食,嚟到呢間日式串燒店食晚飯。
首先一嚟到,店員就會奉上中華沙律。
雜錦刺身
刺身非常新鮮,而且估唔到有咁多款刺身,配埋醋飯,好味
南瓜餅
南瓜餅冇令人失望,入邊餡料夠滑夠味
芝士啡菇
大啡菇好juicy,配埋芝士,食串燒必點
鵪鶉蛋串,燒日本芝士年糕串

明太子雞翼
燒菠蘿及燒帶子

燒鯖魚
呢個與燒得啱啱好,配埋佢哋秘製嘅醬汁,酸酸甜甜咁,好好味
燒飯團🍙
海膽炒飯