好時沙嗲

Good Satay
2019-03-07 633 瀏覽
經朋友介紹得知呢間餐廳 就同屋企人去試下👪外在裝修稱唔上係好吸引但係乾乾淨淨 而坐位都算可容納好多客人 又唔洗等位😌餐牌有中有英 十分貼心🥰叫左半打串燒 雞牛豬各2 仲有炒貴刁 椰汁咖哩雞配薄餅 炒蘿蔔糕🤤D串燒本身已經好好味再加埋個sauce 真係好夾 又唔硬同咪唔會燒過頭呢個炒貴刁係次次黎都必食 超正 我特別中意佢地自家制既sauce 又唔會食到好濟 唯一係唔夠大碟🥴入面仲有D臘腸 芽菜同蝦😼今次係第一次叫呢個椰汁咖哩雞 好香椰汁味 D雞又入味同煮得唔老🐓不過就係唔辣既 如果食唔到辣既人好啱黎試下 仲有個薄餅係即刻整所以熱辣辣🥰可惜太少汁啊🤔個炒蘿蔔糕嘅醬係好味嘅 大大碟tim😌但係D蘿蔔糕太濕 食起上嚟好濟🤭啲食物都算黎得好快 一定會黎食多幾次💛

餐牌有中有英 十分貼心🥰

啲食物都算黎得好快 一定會黎食多幾次💛