2022-09-22 367 瀏覽
《健康之選》👩🏻‍💼大孖趁住lunchtime,,同同事一齊叫杯飲品獎勵下自己🤪 大家睇Openrice搵到都係大品牌,喺外賣App見到呢間茶飲店,一齊試下佢😇因為正在keep fit,叫左杯較低卡飲品🥢台灣芭樂檸檬 💰32 (+5 蘆薈)💭店員🧑🏻‍🍳用真·台灣直送🇹🇼紅芯芭樂整成果汁,飲到好濃郁芭樂味,又貼心❤️去除左芭樂大核,淨番籽容易好食 🤗外觀夢幻粉紅色🌈望到個人都醒神D💭Order走糖減少卡路里攝取,都唔會淡味,檸檬香氣🍋令杯茶飲幾清甜♦️💭額外加左蘆薈,增加口感同纖維攝取,而且好足料,有成三份一杯咁多😍💭👩🏻‍💼大孖已經決定同同事下次再order👭🏻評分:🌕🌕🌕🌕🌖🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹✍🏻總評:👭🏻推薦指數:⭐️⭐️⭐️⭐️🌟👭🏻回頭指數:🌸🌸🌸🌸🌸👭🏻環境評分:不適用👭🏻服務評分:不適用💰人均消費:$50以下想知道更多孖妹👭🏻覓食資訊就記得Follow 我地IG 啦 @twins_foodie_diary
《健康之選》

因為正在keep fit,叫左杯較低卡飲品

🥢台灣芭樂檸檬 💰32 (+5 蘆薈)

💭👩🏻‍💼大孖已經決定同同事下次再order

👭🏻服務評分:不適用

💰人均消費:$50以下

想知道更多孖妹👭🏻覓食資訊
2022-09-02
15 分鐘 (外賣送餐)
$30 (其他)
  • 芭樂檸檬翡翠