2022-04-10 862 瀏覽
️走工業風格的Cafe, 帶點型格灰黑色格調, 今日來到的時候, 下層已經滿座, 安排坐上層榻榻米位置, 位置寬躺舒適, 寧靜有空間感店主很Nice, 一坐低就主動介紹今日推介, 所以我們直接由店主發辦, 隨意決定用餐的菜單, 又期待又驚喜ᴀʟʟ ᴅᴀʏ ʙʀᴇᴀᴋғᴀsᴛ香腸、煙三文魚、炒滑蛋、蘑菇、沙律菜及蒜蓉吐司由於Share食的關係, 店主將牛角包轉了吐司, 非常細心賣相很吸精, 材料新鮮有誠意, 炒蛋夠香滑, 份量豐富牛肝菌蘑菇意粉🍝有清香菇味, 再加上Creamy 醬汁, 每一啖意粉都食到牛肝菌味, 非常驚喜, 誠意推介👍🏻飲品☕️Vienna Coffee有獨特的喝法, 先喝兩口品嘗, 入口順滑香濃、接著是微苦的咖啡, 味道非常有層次焙茶朱古力美美的拉花,濃濃焙茶味配搭朱古力很香濃夠滑, 雖然焙茶味道很濃但沒有蓋過朱古力味, 反而有種清新的感覺, 喜歡焙茶的朋友可以試試Cafe水準非常高, 店主同店員招呼很好, 好Chill很舒服😌, 絕對可以享受一個休閑的早午餐, 這間Cafe是寵物友善餐廳, 寵物可以直接帶到室內用膳

ᴀʟʟ ᴅᴀʏ ʙʀᴇᴀᴋғᴀsᴛ
香腸、煙三文魚、炒滑蛋、蘑菇、沙律菜及蒜蓉吐司
由於Share食的關係, 店主將牛角包轉了吐司, 非常細心
賣相很吸精, 材料新鮮有誠意, 炒蛋夠香滑, 份量豐富

牛肝菌蘑菇意粉🍝

飲品☕️