2023-03-14 1292 瀏覽
我哋叫咗個二人餐,都幾抵食,份量亦都啱啱好。個餐包左煙三文魚配鮮果醋醬沙律🥗,安格斯西冷牛扒🥩,美式蜜糖芥末豬仔骨🍗,芝士通心粉🫕,兩杯飲品可以揀酒類飲品或者特飲🍷。🐮安格斯西冷牛扒🥩慢煮牛扒肉汁軟腍,保留住肉汁,冇overcooked,唔會乾爭爭鞋颯颯。牛扒大大塊,啖啖肉,牛肉味重👍。🐷美式蜜糖芥末豬仔骨🍗燒豬仔骨有 4大條,慢煮唔會overcooked,肉質嫩滑得黎實淨,啲肉唔會散哂。燒烤醬酸酸甜甜好開胃😋,就算唔點蜜糖芥末都夠味。強烈建議用手食🙌,開心好多😆🧀芝士通心粉🫕OMG!超級邪惡,超級多汁,仲要上面灑左芝士🧀,中間仲有一pat黑松露醬😍啲通粉喺芝士醬入面游緊水,每一啖通粉都有超濃郁芝士味,好滿足🤤。🦐煙三文魚配鮮果醋醬沙律🥗食咁多肉要食返啲沙律平衡下個diet。煙三文魚咁啱賣晒,所以就轉左蝦🦐,沙律菜新鮮爽脆🥬,配左芒果🥭,加埋酸酸味嘅鮮果醋醬,好refreshing🤩

🐮安格斯西冷牛扒🥩

🐷美式蜜糖芥末豬仔骨🍗