餐廳: 金城茶餐廳
資訊:

我剛讀中學搬來,那時不是食漢年,就係食佢!咁當然佢比漢年就差好遠嘅!不過有時食嘢都會轉下口味!咁咪兩間輪樓轉下啦!而且當年佢都真係ok嘅!不過當我中學畢業之後,應該2000年左右啦就開始服務差,食物一般就再冇食過!!今日行過,見好似裝修過,環境好似好左,都多人左就諗住再試,但冇枱就買外賣啦!買嘢嗰下就已經覺得冇坐低係正確的!態度好到呢!!!!!!!!!!!!!叫咗個肉餅飯!返上樓入屋坐低吃!竟然成盒飯只係微暖!我都係住斜對面啫!有冇凍得咁快呀!!!跟住再食肉餅!乾到呢!正如其他食評所講!懷緬下可以嘅!長食!就………免啦都唔只冇長進!直頭退步!唔會再去!冇錢開飯嘅就可以諗下嘅!!!!!!!!!
外賣自取