餐廳: 儷廊咖啡室
資訊:

2019-12-29 1076 瀏覽
對上一次食富豪東方自助餐已經係十幾年前估唔到十幾年後會差到咁首先 成個環境格局都唔似食自助餐嘅地方要形容嘅話 我會形容為一個canteen食物同飲品分佈又好奇怪 東一忽西一忽野食又fill得好慢到重點啦 食物方面真係非常差1) 無諗過movenpick雪糕櫃𥚃面係裝雀巢雪糕2) 每位送嘅半隻龍蝦 都唔知係烚定蒸 總之就係淡又overcook3) 熱盤方面我真係揀唔落手 椒鹽瀨尿蝦啲肉係係霉嘅 有個印度area擺啲印度咖哩同脆片就算4) 自動咖啡機無咖啡 只係出奶同水5) 甜品....一樣食唔落口,唯有食雀巢雪糕同自製pancake6) 壽司舊飯真係好硬 懷疑唔知擺左幾耐我未試過食自助餐係要食麵包同pancake填飽個肚就算有半價coupon,我都係覺得完全唔值!從來無諗過要寫食評,但今晚食完真係忍唔住要反映吓希望富豪東方會改善吓自助餐嘅質素 呢餐係我食過最差嘅自助餐無下次亦唔敢有下次
對上一次食富豪東方自助餐已經係十幾年前

1) 無諗過movenpick雪糕櫃𥚃面係裝雀巢雪糕
4) 自動咖啡機無咖啡 只係出奶同水
6) 壽司舊飯真係好硬 懷疑唔知擺左幾耐

我未試過食自助餐係要食麵包同pancake填飽個肚
就算有半價coupon,我都係覺得完全唔值!
從來無諗過要寫食評,但今晚食完真係忍唔住要反映吓
希望富豪東方會改善吓自助餐嘅質素
呢餐係我食過最差嘅自助餐