2020-07-25 382 瀏覽
呢間日式放題已食過好幾次,今晚又想同我的他重溫一下🥰以前係填紙落單,今次餐廳已跟隨大勢,嘟咗QR Code後網上落單,咁樣真係好方便,環保之餘亦絕不會漏單👍入咗餐廳,見到依然係好多款飲品、甜品同埋雪糕任君選擇😋竟然仲見到到幾款「冰水果」,幾特別喎🤩餐廳防疫措施做得好,枱與枱之間都隔有膠板,防止病毒傳播👏刺身款式好多,都食唔哂咁多款,所以點咗幾款最鍾意食嘅熱下身!象拔蚌、蠑螺好鮮甜爽口😋甜蝦好甜好新鮮,大愛🥰餐廳嘅美食要數一下黃金焗蠔,用咗沙律醬酸酸甜甜,加上蠔剛剛熟,仍然好多汁,令人胃口大開👍其他熟食亦點了不少,餐廳嘅羊架、煎牛扒做得很好,肉汁豐富,我的他也讚不絕口🤣炸物上到枱非常熱辣辣,當然有點芝心蝦丸,芝士味濃,好喜歡💕一定要點的當然係榴槤炸彈!糯米炸皮内的榴槤蓉非常濃郁,外脆內軟真係令我倆停唔到口!每人都食咗好幾粒🤣最吸引嘅放題店就係咩都有得食,呢度可以點埋火鍋,我哋點咗豬骨湯底,奶白色嘅湯底好足味,我哋簡單點咗肥牛、牛丸、豬肉丸、餃子、蘿蔔過吓癮🤣嚟到甜品時間已經好飽,完全食唔到芝士蛋糕呢類型太飽肚嘅甜品😵所以我倆揀選咗喜歡嘅甜筒、雪條、冰水果作結🤪呢度都有奶蓋芝士桃茶新口味甜
呢間日式放題已食過好幾次,今晚又想同我的他重溫一下🥰

餐廳防疫措施做得好,枱與枱之間都隔有膠板,防止病毒傳播👏

呢度都有奶蓋芝士桃茶新口味甜筒,必食😋仲有,冰荔枝真係好好味!食落好甜又冰凍,好滿足啊🥰🥰

價錢依然係每位唔過$200,勝價比好高👍
當我倆開始食咗一陣嘅時候,收到傳來訊息原來因為疫情嚴重咗嘅關係,後日又開始實施限聚令😢加上晚上6點後不設堂食😣希望各大大小小嘅餐廳都可以捱過呢個逆境💪
2020-07-13