夜麻麻,9點半先諗食咩。係選擇唔多既情況下揀左呢間近近地既沙嗲王。比著平時會一大班friend食同share先會食!因為佢除左d min dish幾大份之外,d小食都好吸引今次雖然得兩個人食,都好正Order左兩個main:白咖哩奇脆雞飯,蟹粉豆腐鍋飯同埋side dish印度薄餅幾樣都係飽肚野 首先講下個白咖哩奇脆雞飯,佢同傳統咖哩汁好唔同,會有好重既奶油忌廉味而且一D都唔辣.今次係第一次點奇脆雞,有DD普通.同平時食個D炸雞粒無咩唔同!所以呢個飯,最吸引係個汁。不過唔係間間沙嗲王都煮得好食,試過係其他分店食過:有時會好大陣大蔥味第二,蟹粉豆腐鍋飯係我既志愛,每一次都會order,見佢熱騰騰係個石鍋上仲霧住煙同氣泡咁上菜,已經食指大動!呢道菜在D汁料上應該落左唔少功夫,因為啖啖食落都真係有蟹粉既質感!!! 因為落左咸蛋既關係,所以味道有D偏咸,用黎送飯.簡直係一流至於個印度薄餅,今次就無咩特別,食呢個dish又係要撞手神,唔係間間分店都煮得好食.試過有一次order,左之後,一整好就上菜.個種新鮮熱辣辣,即刻入口ge感覺真係好幸福。就係因為咁所以次次都會order,但近
今次雖然得兩個人食,都好正
Order左兩個main:白咖哩奇脆雞飯,蟹粉豆腐鍋飯
同埋side dish印度薄餅
幾樣都係飽肚野

因為落左咸蛋既關係,所以味道有D偏咸,用黎送飯.簡直係一流

至於個印度薄餅,今次就無咩特別,食呢個dish又係要撞手神,唔係間間分店都煮得好食.試過有一次order,左之後,一整好就上菜.個種新鮮熱辣辣,即刻入口ge感覺真係好幸福。就係因為咁所以次次都會order,但近幾次都失望而回
2015-04-07