餐廳: Chillax
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2021-06-25 801 瀏覽
呢間餐廳環境舒適,一入去就feel到好有格調同設計感,依度除咗食嘢,仲有得按摩💆‍♂️!好啱平時做完嘢黎放鬆一下。我哋今次試左佢哋嘅二人tea set加每人15min massage.首先會去按摩,按摩師會先問你想按嘅位置然後重點按,過程好舒服,如果按長啲時間會更好🤤。之後就到二人tea set時間,包兩杯飲品,1 set 甜點,1 set 鹹點,同兩杯Purple Lagoon氣酒。飲品可以揀咖啡,茶或者果汁,我哋就叫左Caramel Latte 同石榴汁。首先我哋試左scone,因為個scone仲係熱嘅,拎上手唔會成手油,食落鬆脆有香甜奶味,點埋jam一齊仲好食,好有水準。鹹點方面我哋覺得相當不錯,4款鹹點都好好食。水牛芝士吐司配日曬蕃茄乾,係一塊濃縮嘅一口pizza,相當嘢味。凍蝦配柚子檸檬汁,上面係橄欖油,下面係柚子醬,食落清新而凍蝦又彈牙。煙三文魚蒔蘿忌廉芝士卷,一啖咬落去就充滿芝士,之後有陣陣煙三文魚同魚子醬味,好夾味。牛油果他他配金肉沙律,雖然蟹味唔出,但係牛油果唔少,都係幾好食。其他甜品就正常發揮,有芝士餅,果撻,馬卡龍,卷蛋,但值得一提係都唔會太漏,份量兩個人食啱啱好另

二人Tea Set

Caramel Latte

Blueberry Scones with Handmade Jam

鹹點方面我哋覺得相當不錯,4款鹹點都好好食。
SAVOURY

SWEET

另外,職員都好細心,同好有禮貌,整體用餐體驗一流,好chill!
2021-06-24
二人Tea Set