2019-05-11 812 瀏覽
難得weekend約左兩位閏蜜,幾個月冇見實在有好多野想講。難得搵到呢間樓上穩世cafe,最讚係可以book位唔使等,又唔會趕你走,我地足足坐左3個半鐘都冇人打擾。實在唔係咁多cafe做到。黎之前已聽聞cafe有幾好既評價,食物同環境都完全冇令我失望。我點左檸檬草花茶,味道清香,茶壺同茶杯都幾特色。都忍唔住相機食先。朋友點左Hot Latte, 鐘意飲咖啡既佢都覺得味道唔錯。牛油果三文治,一睇就知係慢功出細貨,店主好用心,牛油果同麵包都好新鮮,連配搭的南瓜湯也是很用心的。小食併盤好岩一邊傾計一邊嘆。有薯條,蕃薯條同洋蔥圈。全部都熱辣辣好香脆。羽衣甘藍蘑大餐廳既水準。本身可以加錢要雞扒或三文魚等。我地冇加都已經覺得本身D料好多好夠食。店內會有唔同既自家製0既蛋糕同tarts,下次去一定要試。

店內會有唔同既自家製0既蛋糕同tarts,下次去一定要試。
2019-05-04
  • 南瓜湯