餐廳: Little Break Coffee & Kitchen
優惠: 食飯可賺里兼用里?立即訂枱吧!
用「里數加現金」付款,最高可賺$4=3里。受有關條款約束。
條款及細則:
  • 會員每次賺取「亞洲萬里通」里數之消費上限為HKD10,000。
  • 會員凡於國泰夥伴餐廳用膳,每消費HKD4即可賺1里數。
  • 渣打國泰Mastercard®持卡人憑卡於夥伴餐廳簽賬消費,除可享基本餐飲類別之合資格簽賬HKD4=1里數獎賞及餐膳里賞HKD4=1里數獎賞外,於星期五、六及日的餐飲簽賬更可賺取額外HKD4=1里數獎賞("聯營信用卡餐飲簽賬里賞"),合共獲享HKD4=3里數。
  • 通過交易賺取里數時,不可使用與夥伴餐廳有關的其他推廣或折扣優惠。請於惠顧前先向有關餐廳查詢。
  • 賺取的里數(包括餐膳里賞及渣打國泰Mastercard餐飲簽賬里賞)將於認可餐膳消費交易後7個工作天內存入會員的賬戶。
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2018-06-10 717 瀏覽
心血來潮想同朋友girls talk順便食下宵夜 咁我就book咗間係d2 place嘅餐廳 朋友之前食過覺得幾好同有影相靚位 所以就嚟咗呢間啦.其實一入到去環境係唔錯 亦都有bar枱 幾有情調架 但係就真係好嘈 我地幾乎聽唔到侍應講咩 同埋同朋友傾計都要哄埋d.其實我地唔係好肚餓 所以叫咗一個麵 兩個小食 一個甜品同一杯飲品share.咖啡我無飲到 但朋友話正常ok唔差白汁青口就最好食 個汁真係可以係咁飲同餸飯薯條唔算脆 可能翻炸咗好多次 但佢有3個醬汁我覺得好好食 包括黑松露醬 茄汁 蜜糖芥茉 好似係 意粉真心唔差 份量都好大份 如果唔太餓其實都算兩個女仔分嘅.... 有香橙食落有d甜甜地同中和咗芝士嘅漏抹茶蛋糕其實係幾濃 我幾鐘意 但入面唔夠濕潤 連埋雪糕同d cream食都唔錯.總結如果餐廳環境可以靜返d就好 真係太嘈不過入面有隻假狗可以影下相 幾可愛除咗呢樣就唔係好見朋友所提嘅「影相位」下次可以再食 見到好多人都叫pizza食 唔知係咪都係咁好食呢今次Girls talk之增肥宵夜聚都好開心
玫瑰鮮奶咖啡

挪威三文魚香橙意大利麵

特濃抹茶蛋糕

總結如果餐廳環境可以靜返d就好 真係太嘈
不過入面有隻假狗可以影下相 幾可愛
除咗呢樣就唔係好見朋友所提嘅「影相位」
今次Girls talk之增肥宵夜聚都好開心
2018-06-08