2016-05-16 2999 瀏覽
在openrice看過呢間既食評都幾好,就呢間啦,星期六同班同學及老師上到去,因訂咗位,唔使等, 我地共18人,環境很舒服,被大型山水牆畫包圍,由如在青山綠水中,人都醒神D ,我地叫了煙肉碎三文魚意粉,龍利柳螺絲粉,咖哩安格牛螺絲粉,田園沙律,芝士薯條,瑞士雞中亦同埋地中海雞絲意粉,老闆又教我地玩game ,講番個煙肉碎三文魚,D汁同意粉一齊煮的,唔系就咁淋上面,煙三文魚很新鮮又唔會太咸 。地中海香蒜雞絲是個甜甜地,辣辣地。很嘢味,好有口感 ,龍利柳配了芝士汁,味道好協調 。還有我好鍾意個碟边的圖案,唔知有無意思既呢?芝士薯條同瑞士雞亦好好食,D醬汁系出面食唔倒 ,我們前後叫咗6個薯條同4個瑞士雞亦。班同學食到唔停口 ,連老師都赞我叻,揾到呢個地方聚會,今晚一大班同學同老師傾番好多以前係學校相處既日子,今晚的謝師宴真係好開心。
。地中海香蒜雞絲是個甜甜地,辣辣地。很嘢味,好有口感
,龍利柳配了芝士汁,味道好協調
,我們前後叫咗6個薯條同4個瑞士雞亦。班同學食到唔停口
地中海雞絲意粉&煙肉碎三文魚意粉