2019-09-09 2836 瀏覽
呢一次係女朋友生日既生日飯!當然要食好西啦!由於比較著緊呢一餐飯!我早左半個月打黎book位,但店員都好好禮貌地幫我book定位!其實當日我同女朋友去左迪士尼..當然係玩到無睇時間啦!咁都即刻打番去同佢改到場時間,佢地都好nice咁幫我地安排。去到餐廳後,佢地帶左我地去一個比較少人既地方坐低..而餐廳內有live band 唱歌,氣氛環境都滿分!由於我地只有2個人,所以只係叫左一個前菜,一個main同一個pizza!落完單,店員拎左包比我地食,個包出奇地好食,我地2個加埋都食左差唔多一半!聽住歌傾著計,係咁好既環境下進食其實都真係幾好feel,傾下傾下不知不覺前菜鴨胸鵝肝就上枱了!味道非常好!鵝肝煎至脆口,而內部不會過熟!配埋椰菜同鴨胸食,簡直係十級美味!隨後pizza都上枱!熱辣辣咁食左第一塊,忍唔住就即刻食第二塊!但洋蔥略多..本人覺得味道太濃!而我第二塊pizza都未食完之際,澳洲和牛都上枱啦!樣子非常美!外脆內軟,咬落去啖啖牛香,肉味重!食前店員會拎住醬問你要咩醬..但其實我想所有醬都試下...呢餐飯就係歌聲,歡笑既傾計同埋甜蜜中度過!我地食唔曬既pizza佢地都唔介意幫我地放
呢一次係女朋友生日既生日飯!當然要食好西啦!

呢餐飯就係歌聲,歡笑既傾計同埋甜蜜中度過!我地食唔曬既pizza佢地都唔介意幫我地放好比我地拎去!服務好好!

最後,呢間餐廳無論係環境,食物或氣氛都相當不錯,值得推介!
2019-08-14
生日