因為有又一城的coupon, 便帶阿媽食吓tea. 之前幾年幫襯過幾次, 裝修都ok. 點知3點幾去到, 企門口個短髮四眼女帶位員黑面問我們食lunch 定下午茶, 那時已是下午茶時間, 而且個下午茶menu已經放了出去, 咁我好自然答食tea. 點知那位四眼姐姐竟然用miu蔑視的語氣說下午茶要3:30才比入, 但之後有一對年青人和一家人就比入, 要一個老人家在外成半個鐘, 未見過態度明明有位都話要等到3:30才可入, 問佢佢就話每日要按照當時的人數決定下午茶可入的時間, 態度極差. 到入到去時, 其他waitress的服務態度都如同茶餐廳般沒禮貌, 又無人serve, 叫埋單也沒人應. 還見到那個四眼姐姐與其他服務員在高處的一張台圍在一起吹水, 完全無人serve d 客, 唔講真係以為佢地先係客, D野食就不過不失既, 不過咁差的服務態度, 尢其是四眼男人頭女帶位員, 真的吃不消. 以後就算再有coupon 也永不幫襯! 在全世界去過不少餐廳, 就算是茶餐廳也沒有咁差的態度和服務, 真的大倒退!
2021-09-01
用餐優惠