2021-11-21 551 瀏覽
平日2點半去食 都要排一陣隊先入得 好彩等左15分鐘左右就入得🤣環境坐得舒服 食物質素又不錯💛-✨雞蛋布甸 x House Espresso ($60)布甸好滑 食落好creamy 仲有啖啖蛋香味 惟焦糖味吾係太出🍮側邊仲有一細樽既espresso for淋落布丁到食 個汁好香濃既咖啡味👀個人覺得就咁食 已經好夠味✨黑松露蟹肉炒蛋竹炭多士 ($64)竹炭多士吾係到到都有 個樣都特別過人🍞炒蛋熟度岩岩好 吾會太生吾會太老 配搭埋蟹肉一齊食 個感覺幾fresh!✨咖啡焦烤芝士蛋糕配焦糖咖啡醬 ($52)芝士味好濃 蛋糕好實淨 口感好軟滑 食落一啲都吾膩 至於咖啡味就吾會太濃 配搭cheesecake好match✨香蒜白酒蜆肉扁意粉加入左乾蒜炒香 令意粉味道更加香😋蜆肉同雜菌份量好多 食極都仲有🤤✨Matcha Latte ($46)茶味濃 吾係假甜 而且甜度岩岩好 配搭cheesecake食一流😋
✨雞蛋布甸 x House Espresso ($60)

✨黑松露蟹肉炒蛋竹炭多士 ($64)

✨咖啡焦烤芝士蛋糕配焦糖咖啡醬 ($52)

✨香蒜白酒蜆肉扁意粉

✨Matcha Latte ($46)

• 咖啡巴斯克芝士蛋糕