Cafe以淺灰色作外牆, 配合落地大玻璃, 傢俱方面都用上淺色木系同白色為主, 簡約風格與遠離繁囂既環境讓人感覺置身在日本既街道🙊Menu主要提供吐司、輕食、蛋糕同咖啡🙆🏻‍♀️🍴ᴍᴀɪɴ· 北海道帶子|三文魚籽|炒蛋|洋蔥 配拖鞋包 $98﹟餐廳主打都係依類型既吐司w/ 沙律🥗揀完想要既toppings就可以揀埋bread type (bagel or ciabatta)同埋沙律可選黑醋汁或芝麻醬💁🏻‍♀️﹟成個dish出到黎色彩繽紛, 唔食得都睇得🤣整體就正常發揮, 帶子煎得嫩口, 蛋上面仲有啲魚籽點綴, 口感亦增加左👍感覺調味可以再強一些, 同埋當食到無曬料就咁食果陣, 個包有少少乾🤏🍴ᴍᴀɪɴ· 小龍蝦沙律|三文魚籽|牛油果 配拖鞋包 $98﹟依款相對味道比較突出啲, 沙律醬都是無敵的🤭都會食到啲龍蝦肉, 夠熟透既牛油果亦增添左一份順滑口感🥰兩款既賣相都令人十分開胃✌️🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Hojicha Cheesecake $48﹟蛋糕質感偏實身少少但係滑口的, 帶淡淡既芝士同焙茶味, 如果焙茶味可以更濃就好啦☺️🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Green Tea Millie Crepe Ca

🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Green Tea Millie Crepe Cake $48
﹟一樣質感賣相都不錯的千層蛋糕, 但味道方面可做得更好🙊茶既味道不太濃厚, 啲皮唔夠薄身, cream方面都可以再幼滑啲, 但勝在整體唔會太甜膩🤪

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Earl Grey Chocolate $38
﹟朱古力同伯爵茶既平衡令人感動, 兩種味道都唔會蓋過對方‼️每啖都飲到兩者既出現, 真心推介❤️

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Hojicha Latte $38
﹟焙茶香味突出, 口感順滑, 甜度適中, 沒有粉抹👍另一個讚既地方係啲飲品旁都配有幾粒香口既杏仁粒, 有心思☺️

🥤ᴅʀɪɴᴋ· Genmaicha Latte $38
﹟平時真係好少係cafe可以飲到玄米茶😱凍飲一樣高質!茶味一樣十分濃厚, 面層奶泡又夠滑, 茶同奶既比例控制剛好, 好好飲, 但預會有少少茶抹❤️
  • Earl Grey Chocolate
  • Hojicha  Latte