餐廳: 渝味曉宇重慶老火鍋 (聚賢逸居)
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-11-08 200 瀏覽
餐廳好大,亦都好多卡位,坐得好舒服☺️呢度用手機落單,十分方便餐廳都有提供即用即棄圍裙👍🏻唔怕食到件衫污糟哂😆佢地會俾餐前糖水,食辣野前飲左先,無咁傷胃☺️🥢鴛鴦鍋因為驚太辣所以唔敢嗌9宮格麻辣湯🤣麻辣湯唔算多油,食落麻味都夠👍🏻芫茜皮蛋湯好足料,仲有馬蹄添🥢美國安格斯優肥牛果然係優質,雪花比例相當唔錯,而且厚薄適中,淥20秒就食得。可能因為喺美國肥牛嘅關係,比較有肉味,而且脂肪比例唔錯入口唔會好乾,配麻辣湯底食一流😁🥢手打蝦滑睇個顏色就知道全部都係鮮蝦嚟嘅,冇乜話再溝啲豬肉。識落幾爽口亦都有蝦嘅鮮味配埋蟹子食唔錯🥢八頭鮮鮑魚聽侍應講而家八頭新鮮鮑魚做緊推廣,於是嗌左兩隻嚟試吓估唔到又幾新鮮幾大隻好埋幾中意佢每一樣食物都有塊牌寫住要淥幾耐👍🏻🥢桂花蚌好厚身亦都好爽口😁好新鮮🥢稻田毛肚淥10秒食得🤣好爽口,都配碗麻辣湯食好正👍🏻🥢曉宇苕粉呢樣我覺得係必嗌!好特別同麻辣湯好夾☺️質地又煙煙韌韌咁👍🏻嗌半份2個人食岩岩好
餐廳好大,亦都好多卡位,坐得好舒服☺️
呢度用手機落單,十分方便

餐廳都有提供即用即棄圍裙👍🏻唔怕食到件衫污糟哂😆
佢地會俾餐前糖水,食辣野前飲左先,無咁傷胃☺️

🥢鴛鴦鍋
因為驚太辣所以唔敢嗌9宮格麻辣湯🤣
麻辣湯唔算多油,食落麻味都夠👍🏻
芫茜皮蛋湯好足料,仲有馬蹄添

🥢美國安格斯優肥牛

🥢手打蝦滑
睇個顏色就知道全部都係鮮蝦嚟嘅,冇乜話再溝啲豬肉。
識落幾爽口亦都有蝦嘅鮮味配埋蟹子食唔錯

🥢八頭鮮鮑魚
侍應講而家八頭新鮮鮑魚做緊推廣,於是嗌左兩隻嚟試吓
估唔到又幾新鮮幾大隻
好埋幾中意佢每一樣食物都有塊牌寫住要淥幾耐👍🏻