2022-05-25 20 瀏覽
我諗鍾意食酸菜魚嘅人一定會聽過呢個大名 佢哋出名平價好食!呢度嘅餐具都充滿中國風 同埋佢哋好多菜式嘅選擇 鍾意食酸菜魚同重口味人士必去!炸饅頭個架船一上枱好型🤣 好多煙出 不過影左幾秒就無晒🥲🥲炸饅頭熱辣辣 佢會配埋四款醬你地點 有煉奶、朱古力醬、抹茶醬同埋花生醬🙈煉奶配炸饅頭不嬲都係無敵 不過我覺得點朱古力醬都幾有驚喜!!我見每枱都有點 呢個十級推薦 必叫!雞翼尖嘅份量都好多 充滿麻香味 唔算太辣 好惹味既小食!酸菜炒肥腸炒到好香口 朋友好鍾意食豬腸 所以一定要叫呢個 估唔到酸菜同肥腸係咁夾 肥腸好厚身 份量都好多 裏面仲有洋蔥、辣椒、青椒做配搭 真係好惹味!我哋叫咗三樣嘢買單都人均不過係$50左右 仲可以食到好飽😆真係超級推薦啊!

雞翼尖嘅份量都好多 充滿麻香味 唔算太辣 好惹味既小食!