2020-11-17 579 瀏覽
依間cafe最近都好hit下,周不時就會睇到佢地嘅post!因為位於錦田比較偏僻嘅關係,交通方面都幾唔方便,不過環境好舒服,周圍都無高樓大廈,感覺就好似日本鄉郊嘅小cafe咁🏡**********<北海道帶子、三文魚籽、炒蛋、洋蔥配意式拖鞋包> $88依個好多客人都會點嘅一款包,個賣相真係好吸引,煮配料嘅火候處理得啱啱好,個炒蛋加左洋蔥去炒,另外啲三文魚籽係令整體味道更加有驚喜🤤**********<小龍蝦沙律、牛油果、三文魚籽配貝果> $88依一款食落就會係常温嘅,貝果上面舖左牛油果,再配上小龍蝦沙律,每一啖都好足料,依款味道上會濃味啲,鍾意小龍蝦沙律嘅朋友一定會encore🦞**********<蘑菇、炒蛋、巴馬臣芝士配貝果>而依一款貝果相對之下就真係無咁特別,蘑菇芝士炒蛋平時食得多,係比較普通嘅款式,不過味道同樣係好食嘅,個炒蛋都炒得好滑身嫁🤣**********<Cappuccino> $38黎到就緊係要叫返杯咖啡試下,因為平時無飲咖啡嘅習慣,所以唔太識得品評咖啡豆靚唔靚🤭不過擺盤就幾靚,味道係好飲嘅,另外有一小杯

<北海道帶子、三文魚籽、炒蛋、洋蔥配意式拖鞋包> $88
北海道帶子、三文魚籽、炒蛋、洋蔥配意式拖鞋包

<小龍蝦沙律、牛油果、三文魚籽配貝果> $88
小龍蝦沙律、牛油果、三文魚籽配貝果

**********
<蘑菇、炒蛋、巴馬臣芝士配貝果>
蘑菇、炒蛋、巴馬臣芝士配貝果

<Cappuccino> $38
黎到就緊係要叫返杯咖啡試下,因為平時無飲咖啡嘅習慣,所以唔太識得品評咖啡豆靚唔靚🤭不過擺盤就幾靚,味道係好飲嘅,另外有一小杯齋啡比客人試下隻咖啡豆嘅原味,仲有幾顆杏仁用黎配咖啡嫁!
Cappuccino
北海道帶子、三文魚籽、炒蛋、洋蔥配意式拖鞋包